Vacature werkstudent

Studeer je en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor minimaal 2 dagen per week? Heb je een commerciële mind-set en affiniteit met HR? Weet jij als geen ander een salesproces te coördineren? Krijg je energie van verantwoordelijkheid en werk je het liefst in een ondernemende omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Dat komt goed uit! Want dan zoeken wij jou!

Wie wij zijn  Hi, even voorstellen. Wij zijn Bunchmark, een innovatief HR adviesbureau, gericht op ontwikkeling van mensen en organisaties. Bunchmark helpt scale-ups en kleine tot middelgrote bedrijven om people management op inspirerende en effectieve manier vorm te geven. Afgelopen tijd zijn we gegroeid en daarom zijn we op zoek naar een Werkstudent Marketing en Sales voor 2 tot 3 dagen per week, die ons helpt om door te groeien en onze naam nog beter op de markt te zetten.  

Wie wij zoeken Je bent een enthousiaste collega en maakt makkelijk verbinding. Zelfstandig werken vind je heerlijk maar je voelt je ook thuis als spil in het web van de organisatie. Daarnaast ben je ondernemend en weet je hoe je een organisatie het beste op de kaart kan zetten. Vanuit huis werken lukt je goed maar je bent ook graag bij ons op kantoor in Amsterdam.

Wat je gaat doen Als Werkstudent Marketing en Sales ben je verantwoordelijk voor het coördineren van ons salesproces en werk je samen met ons team Marketing en Storytelling aan het versterken van de marketingstrategie. Ook werk je veel samen met Rozanne, onze werkstudent HR. In hoofdlijnen: 

 • ondersteunen bij en coördineren van het salesproces (oa beheren van onze klantenlijst en sales acties opvolgen) 
 • meedenken en uitvoeren van leuke nieuwe acties voor bestaande én potentiële klanten 
 • meewerken op het gebied van marketing en social media (input verzamelen voor posts, bewaken van de drumbeat en daarnaast ook evalueren en verbeteren) 
 • het interne recruitment proces ondersteunen 
 • samen met onze werkstudent HR werk je aan verschillende interne projecten, zoals het organiseren van events 

Wat we van je vragen 

 • Je volgt een commerciële, financiële of bedrijfskundige opleiding op HBO of WO-niveau
 • Je studeert nog minimaal één volledig studiejaar of je hebt een tussenjaar, waarna je het studeren weer gaat oppakken
 • Minimaal twee dagen per week beschikbaar – deze dagen kun je flexibel om je studie heen plannen
 • Je hebt commerciële ervaring en een échte neus voor sales
 • Je bent op zoek naar een serieuze bijbaan met verantwoordelijkheden
 • Je hebt affiniteit met het HR-werkveld

 

Wat we je bieden 

In eerste instantie een contract voor 7 maanden. We voegen je het liefst zo snel mogelijk bij het team maar zijn daarin flexibel! Je komt terecht in een ondernemende, groeiende en energieke organisatie met als kloppende hart ons kantoor (De Vink) aan de rand van de Jordaan, Amsterdam. Je krijgt 16 leuke collega’s, de vrijheid om vanuit huis te werken, genoeg tijd om voor je tentamens te leren en bovendien onbeperkt vakantiedagen. Je salaris? Tussen 880,- en 1000,- per maand op basis van 16 uur per week.

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? 

Leuk! Dan komen wij heel graag in contact met jou. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Rozanne: 0637277937.

Twijfel je niet langer? Stuur dan een motivatie + cv naar rozanne@bunchmark.com