iChoosr

Het begon op te vallen; elke Bunchmarker die bij iChoosr langsging kwam terug met een dikke glimlach. Ondertussen zijn we het dus unaniem met elkaar eens; tof bedrijf en leuke mensen. Maar wat doen ze bij iChoosr eigenlijk? Ze helpen mensen en bedrijven hun energie transitie te versnellen. Zo matchen ze vraag en aanbod voor duurzame energieproducten met hun gebruiksvriendelijke platformen. Daarin leggen ze de lat hoog; tegen 2035 willen ze 2 miljoen huishoudens hebben geholpen bij de installatie van een duurzaam energieproduct. 

Kortom, niet zomaar leuke mensen, maar een missie gedreven bedrijf waar we met een team van maar liefst vier Bunchmarkers aan de slag zijn gegaan met de leiderschapsvaardigheden van hun kersverse middle management en hun culturele waarden implementeren in de organisatie. 

Cultuur, Ontwikkelen & Leiderschap 
medewerkers
0
In 6 landen actief
0
oprichtingsjaar
1900

De uitdaging

Om de organisatie voor te bereiden op groei en schaalbaarheid heeft iChoosr recent een nieuwe laag middle management toegevoegd. Bijna al deze managers zijn doorgegroeid en daarom nieuw in een managementpositie. Dat zorgde voor een grote leerbehoefte op hun basisvaardigheden op het gebied van leiderschap. Daarnaast merkte het Leadership Team dat enkele culturele waarden nog niet goed in de organisatie waren geïmplementeerd. 

 

De aanpak

We hebben een aantal trainingsdagen georganiseerd en begeleid. Feikje en Chérie hebben in twee volle dagen de nieuwe managers getraind op basisvaardigheden van management. Hierbij konden we goed putten uit ons lesmateriaal van het First Time Manager Track. Daarna hebben Feikje, Chérie en Auke een werksessie met alle managers georganiseerd om een start te maken met het concretiseren van gedrag dat past bij de aspirationele waarden. Vervolgens hebben zij in twee groepen alle managers getraind op het geven van feedback, waarbij we aan de slag zijn gegaan met acteurs om met real-life casuïstiek te oefenen. 

Kortom, volle dagen waarin veel leiderschapsfacetten voorbijkwamen. Maar dat bleek het ideale recept voor iChoosr. Hun enthousiasme en groepsdynamiek zorgde voor een leiderschapssnelkookpan waarin iedereen elkaar versterkte. En elke Bunchmarker dus een vette glimlach bezorgde!   

In de volgende fase zal Chérie aan de slag gaan met intervisie met alle First Time Managers.

Wat een topdagen en wat hadden jullie een topteam samengesteld. Helemaal de juiste toon, setting en challengers voor ons. Kijk heel voldaan terug en ben echt blij dat we dit traject met jullie zijn gestart."

Sophie

Head of People

ANDERE Klanten
functiehuis & beloning
interim
leren, ontwikkeling en leiderschap