Coyote

From good to great

De ontwikkelingen binnen de logistieke branche staan geen dag stil, en dus doet Coyote dat ook niet. Als onderdeel van UPS zet Coyote zich elke dag in voor het leveren van slimmere supply chain oplossingen en strategische inzichten om het vervoeren en verladen te optimaliseren.

Daar heb je knappe koppen voor nodig, en die hadden ze bij Coyote ook. Het relatief jonge team bestond uit professionals van veel verschillende nationaliteiten. Om buiten hun kennis over het vak ook de managementvaardigheden van 30 middle managers te vergroten introduceerde Coyote begin 2020 het ‘From good to great’ leiderschapsprogramma. 

Leren, Ontwikkelen & Leiderschap  
verschillende nationaliteiten
0
miljoen ingezameld
0
shipments per dag
0

De uitdaging

Coyote is een groeiende en ambitieuze organisatie en er werd steeds meer gevraagd van de managementvaardigheden van de managers. De groep van 30 managers was relatief jong en onervaren op het gebied van management. Bovendien hadden ze te maken met veel verschillende culturen.  Coyote heeft de expertise van Bunchmark ingevlogen om het leiderschapsprogramma ‘From good to great’ verder door te ontwikkelen.

De aanpak

Wij hebben een Europees leiderschapsprogramma ontwikkeld en uitgevoerd voor alle middle managers van Coyote. Elk half jaar startte er een nieuwe groep die gedurende drie maanden online trainingen, lunch & learns en interne trainingen kregen.

Als afsluiter een programma van 4 weken: “Good to Great Reflection”; in kleine groepen hebben we ze geleerd een veilige basis te creëeren om te reflecteren op en te werken aan hun eigen leiderschap. Thema’s als invloedstijlen, feedback, timemanagement, zelfvertrouwen kwamen langs in theorie en praktijk. De managers definieerden hun eigen leadership challenge en werden hierop gecoacht. Hierin hebben ze geleerd het zelf met elkaar te doen, ook na afloop van het programma. Resultaat was een lerende cultuur waar Coyote op kon bouwen.

ANDERE klanten
organisatie inrichting
interim
leren, ontwikkelen en leiderschap
meisje die aan het bellen is
Contact

Samenwerken?

Stuur een mailtje naar info@bunchmark.com