Prinsen Berning

Van People scan tot People plan

Al in 2018 leerden wij het bedrijf Prinsen Berning kennen. Een organisatie die bestaat uit een drietal bedrijven met een lange historie en samen gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige (instant) levensmiddelen met een focus op gezondheid. En ja, dan moet je denken aan poeders, repen en sportdranken. Samenwerkend op zoek naar verdere groei.

Dit bedrijf past goed bij de kennis van Irene, met haar achtergrond bij FrieslandCampina en kennis van foodindustrie. Zo heeft ze in 2021 de HR Manager van het bedrijf geholpen in het opstellen van de HR strategie van de productielocatie in Helmond.

People Strategy.
0
Familiebedrijven
0 +
medewerkers
1900
oprichtingsjaar

De uitdaging

Het was de HR manager van Prinsen Berning, Merlijn Kok, die ondersteuning vroeg aan Bunchmark. Ze is een ervaren HR Manager en werkt al geruime tijd bij het bedrijf. Ze had behoefte aan een blik van buiten. Bovendien, was het in haar drukke baan lastig de tijd te vinden om die inzichten en ervaring vanuit haar hoofd op papier te zetten.

 

De aanpak

Door een aantal interviews, desk research van alle relevante documenten en een brainstorm met het MT hebben we de impact van de groeistrategie van het bedrijf op de mensen en de organisatie in kaart gebracht. Met onze externe blik en de ervaring bij andere organisatie hebben we verschillende onderwerpen op een rij gezet waar HR het verschil kan maken. Samen met de HR Manager van Prinsen Berning hebben we deze bevindingen vertaald naar een intergraal HR plan met concrete voorstellen. Dit gaf Merlijn een solide basis om de HR prioriteiten vast te stellen en uit te rollen.

"Bunchmark heeft ons goed geholpen om onze ideeën en plannen om te zetten in een coherent People Plan. Irene stelde de juiste vragen en wist ons op punten uit te dagen.
Door ons in het traject steeds nauw te betrekken en met ons te brainstormen is het ook echt ons plan geworden."

Merlijn Kok

HR manager Prinsen Berning

ANDERE klanten
Leren, ontwikkeling en leiderschap
leren, ontwikkeling en leiderschap
interim
meisje die aan het bellen is
Contact

Samenwerken?

Stuur een mailtje naar info@bunchmark.com