Refugee Talent Hub

Eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht toen we tegenover Refugee Talent Hub zaten, meteen gegrepen door hun passie, energie en ambities. En dat kwam goed uit, want wij, Bunchmark, zochten een fijne organisatie met vraagstukken waar wij een bijdrage aan konden leveren zonder daarvoor betaald te worden.

We zijn de samenwerking met RTH gestart omdat we, op een ander speelveld, dezelfde missie hebben; het creëren van een gelijkwaardige en inclusieve context waar mensen kansen krijgen en hun talenten optimaal kunnen inzetten. Hoe hebben we dat in 2022 gestalte gegeven?

Leren, Ontwikkelen & Leiderschap 
Cultuur & Verandering
corporate partners
0
vluchtelingen vonden een baan in 2022
0 +
jaarlijkse evenementen
1900

Waarden sessie

Met het hele team zijn we aan de slag gegaan om de waarden van RTH vast te pakken. Vanuit de geschreven en ongeschreven regels hebben we samen verkend wat er boven en onder de waterlinie allemaal te vinden is. Vervolgens hebben we deze in groepjes verder uitgewerkt tot de waarden die nu overal prijken en zowel intern als extern veel betekenis geven aan wat voor de Refugee Talent Hub belangrijk is. Uit deze sessie is naast de waarden een mooi manifest ontstaan.

Organogram & functiebeschrijvingen

Een groeiende organisatie vraagt ook duidelijke rollen en het helder opschrijven van wie waarvoor verantwoordelijk is. We hebben de Refugee Talent Hub geholpen met het opschrijven en verder verhelderen van alle functies in de verschillende teams.

DISC teamsessie

Met de nieuwe functiebeschrijvingen op zak zijn we met het team aan de slag gegaan een kijkje te nemen in ieders individuele talenten en valkuilen. Met behulp van DISC hebben we naar ieder voorkeursgedrag gekeken en dat vertaalt in een gebruiksaanwijzing. Nu weet iedereen van elkaar wat energie geeft, waar de rode knop zit en is er een verlangen om nog verder in te leren. De warme complimenten douche die iedereen aan elkaar uitdeelde precies zoals wij de samenwerking met Refugee Talent Hub ervaren, warm, aanmoedigend en ruimte maken voor elkaar.

Dat smaakt naar meer in 2023!

ANDERE Klanten
functiehuis & beloning
interim
leren, ontwikkeling en leiderschap
meisje die aan het bellen is
Contact

Samenwerken?

Stuur een mailtje naar info@bunchmark.com