Wij zoeken een werkstudent!

INTERVIEW

Kom je bij ons werken als werkstudent?  

Ben jij of ken jij?

 
Studeer je en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor minimaal 2 dagen per week? Heb je een commerciële mind-set en affiniteit met HR? Weet jij als geen ander een salesproces te coördineren? Krijg je energie van verantwoordelijkheid en werk je het liefst in een ondernemende omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Dat komt goed uit! Want wij zijn op zoek naar een nieuwe werkstudent die ons komt versterken op het gebied van marketing en sales!
 
 
Maar wat houdt ‘werkstudent’ zijn nou precies in? Om jou een beter beeld te geven hebben we onze werkstudent Rozanne wat vragen gesteld!
 
Hoi Rozanne, jij bent Werkstudent HR bij Bunchmark, hoe ben jij bij Bunchmark terechtgekomen?
 
Ik werk sinds september 2022 bij Bunchmark. Eerst als afstudeer stagiaire, waarin ik vijf maanden onderzoek heb gedaan. Tijdens mijn stage heb ik ook één dag in de week meegewerkt. Ik heb toen met name interne projecten opgepakt en events georganiseerd. Na mijn afstuderen en drie maanden reizen ben ik teruggekomen als werkstudent HR naast mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU. 
 
Wat houd jouw rol precies in?
 
Ik werk twee dagen per week. Waarin ik ongeveer 1 dag in de week bezig ben met het programmamanagement van ons nieuwe ontwikkelprogramma: Bunchmark First Time Manager Track.
Een toffe uitdaging, waar ik heel blij van word. Enerzijds veel regelen en schakelen en anderzijds meedenken op de inhoud. Daarnaast organiseer ik events, de maandelijkse online intervisie sessie ‘Leren van de Buren’ en help ik mijn collega’s met operationele HR-vragen. Wanneer ik ruimte heb pak ik ook interne projecten op, zoals de het werven van een nieuwe werkstudent 😉. 
Wat maakt dit voor jou de perfecte bijbaan?
Binnen mijn rol als werkstudent krijg ik de kans om verschillende kanten van het HR-vak te proeven. Daarnaast is geen dag hetzelfde en krijg ik veel verantwoordelijkheid. Precies waar ik energie van krijg! Het vraagt natuurlijk ook wat van jou, maar het geeft je ook genoeg ruimte om je werkzaamheden naast je studie uit te voeren! 
 
Wat zoek jij in je (toekomstige) collega werkstudent?
 
Ik zoek een maatje om mee te sparren en samen interne projecten mee op te pakken! Daarnaast vind ik het leuk om wat van jouw commerciële mind-set te leren!