Interim toppers

NU IEMAND NODIG?

We hebben een aantal HR interim toppers beschikbaar!

Opzoek naar een interim HR kracht?

Bunchmark heeft een aantal HR Interim toppers beschikbaar!

Maar waarom Bunchmark inschakelen als Interim oplossing?

Omdat wij op het snijvlak van interim en HR advies werken en ervoor zorgen dat de boel niet alleen blijft draaien, maar ook dat er gebouwd wordt aan een duurzame oplossing die bij jouw organisatie past.

Bovendien brengen onze consultants niet alleen hun eigen kennis, ervaring en expertise mee, maar ook die van de rest van Bunchmark. En dat is nogal wat, want opgeteld loopt er bij ons voor meer dan een eeuw aan ervaring rond.

Neem voor meer informatie contact op met Auke via auke@bunchmark.com.

Maak alvast kennis met:

Chérie

Chérie studeerde Bedrijfskunde en Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat ze als consultant bij Bunchmark aan de slag ging, werkte ze als Talent Manager bij RocketX, een groeibureau voor scale-ups. Daar heeft ze het bedrijf geholpen bij de groei van 15 naar 75 medewerkers. Bovendien heeft ze een Business Unit in Griekenland opgezet.

Chérie is een echte aanpakker, resultaatgericht en brengt veel enthousiasme met zich mee. Altijd vanuit de gedachte; keep it simple.

Jurriaan heeft een achtergrond in Bestuurskunde, Strategisch HRM en aanvullende modules in het arbeidsrecht. Dankzij zijn commerciële ervaring binnen de werving & selectie valt hij duidelijk in de categorie ‘aanpakker’. Meer recent hielp hij MKB bedrijven en internationale organisaties bij hun operationele of beleidsmatige HR vraagstukken. Hands-on en vol enthousiasme. Strategie vertalen naar de praktijk.

Birthe heeft een interessante combi van opleidingen: Culture, Organization, and Management aan de VU als aanvulling op de Hoge Hotelschool in Maastricht. Een praktische opleiding gecombineerd met een analytische master in sociale wetenschappen. Na haar studies heeft ze brede ervaring opgedaan in het HR vak. Ze vulde haar HR-rugzak met internationale ervaring bij WeTransfer, Fremantle Media, Welcome app (NGO) en het Europese hoofdkantoor van Patagonia.