HR Support bij Transparent

Wat doe je als de invulling van de HR functie binnen je bedrijf even niet zo soepel verloopt als je zou willen? Door onverwachte uitval, onduidelijkheid over de start van een nieuwe HR manager of last minute veranderingen?  In zo’n situatie is HR Support op interim basis dé uitkomst. Zo ook in het geval van Transparent. Transparent is Europa’s toonaangevende aanbieder op het gebied van Account Payable Recovery diensten. Op het gebied van wat? Een bedrijf waar alles draait om klanten te helpen met het optimaliseren van inkoop- en betaalprocessen middels de combinatie van data en deskundige kennis.

Maar daar kwamen we niet voor, we kwamen voor HR!

HR Support
transparent
medewerkers
0 +
talen
0
landen
0

De uitdaging

De HR Manager van Transparent vertrok en er waren onzekerheden over een opvolger. Er werd besloten tot die tijd iemand tijdelijk op de HR-functie te zetten. Hiermee zorgde Transparent ervoor dat er geen leeg bureau kwam op HR  en de rust rondom alle HR-processen werd gehandhaafd. En daar kwam Bunchmark om de hoek kijken!

De aanpak

Jurriaan heeft in 3,5 dag per week alle taken van de HR manager op zich genomen. Dat houdt in alle HR processen in de breedte continueren: recruitment, onboarding, payroll, case management en off boarding. Daarnaast heeft hij advies gegeven over een aanvulling op de reiskostenvergoeding middels een fietsplan.  Ondertussen werd er druk gezocht naar een nieuwe HR Manager, en die is gevonden! Vanaf 1 mei heeft hij het stokje overgedragen aan de nieuwe HR manager.

En wat zal ze blij zijn! In plaats van dat het werk zich drie maanden heeft opgestapeld, komt ze binnen in een gestructureerde organisatie, waar ze nog drie weken ingewerkt wordt door Jurriaan. Dan pas zijn ze van hem af!

“‘Ik ben buitengewoon tevreden als ik terugkijk naar de ondersteuning die we van Bunchmark en in het bijzonder van Jurriaan hebben gekregen.’”

DICK OKHUIJSEN

CEO

Contact

Samenwerken?

Stuur een mailtje naar info@bunchmark.com