vacature Office Assistant

Houd jij van het managen van administratieve klussen en weet je dat op een gestructureerde manier te doen? Schrik je niet van veel agenda’s, wisselende taken en kan je snel schakelen? En weet je als geen ander hoe je overzicht moet houden? Dan ben jij onze nieuwe office assistant!  

Wie wij zijn  Hi, even voorstellen. Wij zijn Bunchmark, een innovatief HR adviesbureau, gericht op ontwikkeling van mensen en organisaties. Bunchmark helpt scale-ups en kleine tot middelgrote bedrijven om people management op inspirerende en effectieve manier vorm te geven. Afgelopen tijd zijn we gegroeid en daarom zijn we op zoek naar een office collega voor 4 dagen per week.   

Wie wij zoeken Je bent een enthousiaste collega en maakt makkelijk verbinding. Zelfstandig werken vind je heerlijk maar je voelt je ook thuis als spil van de organisatie. Daarnaast werk je zorgvuldig en hebt oog voor detail; jij haalt nét nog even iets uit die laatste check.   

Wat je gaat doen Als office assistant werk je samen met iedereen uit het bedrijf. Naast een aantal vaste taken zullen er ook vaak ad hoc opdrachten binnen komen, geen dag is dus hetzelfde. In hoofdlijnen: 

  • Administratie rondom onze klanten – contracten en opdrachtbevestigingen maken, versturen en opvolgen
  • Ondersteunen bij onze financiële administratie – verwerken van facturen, beheren van de urenregistratie, inkoopfacturen verzamelen en inboeken  
  • Facilitaire dienstverlening – eerste aanspreekpunt voor alle zaken rondom kantoor en systemen

 

Wat we van je vragen 

  • Aantal jaar administratieve en ondersteunende ervaring,  
  • MBO+ 
  • Handig met Microsoft office 
  • Goed met cijfers en oog voor detail 
  • Een dosis enthousiasme en flexibiliteit  
  • 2 – 4 dagen per week beschikbaar  
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Wat we je bieden Je komt terecht in een ondernemende, groeiende en energieke organisatie met als kloppende hart ons kantoor (De Vink) aan de rand van de Jordaan, Amsterdam. Je krijgt 12 gedreven collega’s die met passie werken in de HR-branche en je daar graag in meenemen. We werken zowel op kantoor als vanuit huis en ook jij bent daarin vrij. Jij bent verantwoordelijk voor het indelen van jouw eigen tijd, plek en vakantiedagen.

Salarisindicatie: €2.500,- tot €3.300 per maand met een onbeperkt aantal vakantiedagen.

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Leuk! Dan komen wij heel graag in contact met jou. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Kasper op: 06-11331977

Twijfel je niet langer? Stuur dan een motivatie + cv naar kasper@bunchmark.com